Acasă » Informare » Bugetul de venituri si cheltuieli pentru pentru anul 2023 a fost votat in unanimitate

Bugetul de venituri si cheltuieli pentru pentru anul 2023 a fost votat in unanimitate

Stimați concetățeni,
Ieri, în cadrul unei ședințe extraordinare, membrii Consiliului Local al Comunei Balș, au votat în unanimitate bugetul de venituri si cheltuieli pentru pentru anul 2023!
Vom avea la dispoziție un buget de aproape 100 de miliarde lei vechi, împărțit pe două secțiuni: funcționare și dezvoltare!
Ne-am asigurat ca cheltuielile de personal, cheltuielile pentru utilități, școală, asistență socială, culte, să fie acoperite!
Vom acorda și anul acesta un ajutor financiar în vederea executării unor lucrări, parohiilor: Bisericii pe Stil Vechi din satul Balș și Bisericii Penticostale din satul Boureni!
Dezvoltarea rămâne însă principala preocupare. Dacă investițiile mari, gen asfaltarea a peste 6 km de drumuri sătești și comunale, iluminat led și rețele de gaze în satul Coasta Magurii, rigole, poduri și podețe, trotuare și stații reîncărcare, vor fi finanțate de la bugetul de stat, m-am asigurat ca și la finalul acestui an să vedem lucruri concrete realizate din bugetul local: reparații urgente la drumurile sătești din Balș, Boureni și Coasta Magurii, reparații fațade la instituțiile de sănătate și învățământ, modernizare pietonal în centrul satului Boureni, extinderea rețelei de apă în Coasta Magurii, Balș și Boureni, extinderea rețelei de gaze în satul Balș, refugii moderne în stațiile centrale de autobuz, etc!
La finalul lunii decembrie, am depus documentație și solicitare de finanțare pentru Înființarea Sistemului de Canalizare si pe PNRR, finalul lunii februarie fiind termen limită. Sunt speranțe mari, dar deocamdată nu doresc să spun mai multe…așteptăm rezultatul evaluării!
Dragilor, doresc să vă asigur că sunt la fel de implicat si montat ca în prima zi de mandat și că fiecare an încheiat, va aduce un plus în comuna noastră…un plus organizatoric, administrativ, dar mai ales pași mari în implementare proiectelor de dezvoltare a comunei!
Cu mult drag, primarul dumneavoastră!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *