Acasă » Informare » Informare privind distribuirea numerelor de identificare a locuintei si a pachetelor POAD 2022-2023

Informare privind distribuirea numerelor de identificare a locuintei si a pachetelor POAD 2022-2023

În zilele următoare, profitînd și de faptul că vremea rea vă va ține mai mult acasă, vom începe să distribuim numerele de identificare a locuinței. Deasemenea, celor care nu au pe cineva să-i ajute cu un mijloc de transport pentru a-și ridica pachetul cu alimente, să rămână acasă; îl vom livra noi. Pe acest subiect fac câteva clarificări: beneficiarii sunt aceeași, dar de fiecare dată reușim să primim câteva pachete în plus. M-am străduit mereu să trimit acele câteva pachete persoanelor cu adevărat în nevoie…aveți încredere că la fel voi proceda și acum. Este destul de dificil, deoarece sunt foarte mulți în această situație iar dorința mea de a bucura pe cât mai mulți este limitată și mă aștept să înțelegeți asta.
Altă problemă pe care o supun atenției dumneavoastră este curățenia de primăvară. După ce vremea se va îmbunătăți, vă rog să ne implicăm cu toții și să ne facem comuna curată și pregătită să întâmpine Sfintele Sărbători: cimitire, curțile bisericilor, zona publică din fața fiecărei proprietăți. Apelați oricând doriți să vă vin în ajutor cu: sacii menajeri, mașină, buldoexcavator sau cu un simplu sfat.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin…am în continuare convingerea că doar împreună vom putea depăși orice problemă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *